خانه / دسته‌بندی نشده / شهید بهرام هژبر

شهید بهرام هژبر

قاب شهید بهرام هژبر
قاب شهید بهرام هژبر

فرزند : غفار

تاریخ شهادت : ۱۳۶۱/۰۲/۲۰

محل شهادت : خرمشهر

محل دفن : گلزار شهدای شهرستان خرم آباد

سایت یاد امام و شهدا و رزمندگان استان لرستان ، بانک اطلاعاتی جدیدی را برای معرفی این شهید والامقام بازنموده، لذا ازکسانی که از وی خاطره دارند، تقاضا می شود،تصاویر و مطالب خود را در سایت قرارداده تا با نام خودشان منتشرگردد. باتشکر، مدیرسایت

دهم اردیبهشت ۱۳۳۴، در شهرستان خرم آباد به دنیا آمد. پدرش غفار نام داشت . وی چهره متین و دوست داشتنی داشت  و با  آوردن روزی پاک و طیبی برای اهل خانواده چنان تأثیر شگرفی در تربیت خانواده گذاشته بود که  توفیق یافت بعنوان پدر شهید جایگاه خود را درعالم ملکوت باز نماید و اطرافیان همیشه به او افتخار نمایند. مادرش قدم خانم خانه دار بود و نسبت به تربیت فرزندان خود چنان همّت می گماشت که از دامان پاک ایشان دلاوری چون شهید بهرام پا به عرصه وجود گذاشت. با وجود اینکه کارمند جهاد سازندگی بود و تا تا پایان دوره کاردانی تحصیل نموده بود ، اما  تکلیف الهی وی را برآن داشت به فرمان امام خمینی قدس سرو شریف   بعنوان بسیجی مخلص در کنار همسنگران مجاهد الهی در سپاه اسلام قرار گیرد  و از نظر معارف علوم اسلامی به عالیترین مرتبه درجه معرفت الهی برسد ، به طوریکه ره صد ساله را یک شبه طی ، و در عالم ملکوت سیر بنماید. زندگی عارفانه این شهید عظمی در بیستم اردیبهشت۱۳۶۱، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش پایان یافته و به خیل همسنگران شهیدش پیوست و تا ابد برای همیشه جاودانه گردید .مزار وی در گلزار شهدای شهرستان  خرم آباد واقع است.

درباره ی محمدحسن ظهراب بیگی

همچنین ببینید

شهید منوچهر نوابی

 فرزند : سلطان حسین تاریخ شهادت : ۱۳۶۷/۰۳/۲۷ محل شهادت : استان سلیمانیه عراق ارتفاعات ...

۴ دیدگاه

  1. معرفی کتاب «مسافر اردیبهشت»

    کتاب «مسافر اردیبهشت» (خاطراتی از شهید هنرمند بهرام هژبر) تدوین رعنا مرادی‌نسب با ۸۲ صفحه در قطع رقعی از سوی انتشارات ستارگان آسمان در ۵۰۰ نسخه به قیمت ۸۰ هزار تومان منتشر شده است. خبرگزاری کتاب

  2. شهید عزیز در سال ۵۴ به دانشگاه راه یافت و در رشته رنگریزی فارق‌التحصیل شد. وی از هنرمندان گمنام بود. نقاشی می‌کشید و خط می‌نوشت و از صدای بسیار خوشی بر خوردار بود.

    با بلندگوی دستی‌اش شعار و نوحه می‌خواند

    بهرام به تنهایی کار یک گروه تبلیغاتی و فرهنگی را انجام می‌داد و یکی از اتاق‌های منزلشان را خالی کرده بود و در آنجا به فعالیت‌های فرهنگی-تبلیغی می‌پرداخت.

    هنوز آثار پارچه‌های بهرام بر کف اتاقش نمایان است هر کدام از خیابان‌های خرم‌آباد شعاری از اسلام بر سینه دارد یادگاری از بهرام است. بهرام تا زمان شهادتش تصاویر شهدا را بر بوم نقاشی می‌کرد و از نوشتن تراکت و نقاشی پرتو شهید بر بوم تا غسل و کفن و بر گزاری نماز و تدفین را عهده دار بود.

    وی در مراسم تشییع با بلندگوی دستی‌اش که خود تهیه کرده بود مراسم را با خواندن شعار و نوحه گرم می‌نمود.

    از اقدامات بسیار اساسی شهید بهرام هژبر تشکیل کلاس‌های از آموزش قرآن در مسجد جواد ائمه و نیز ترویج مراسم دعای کمیل در سطح شهر خرم‌آباد بود.

    او مراسم روح‌بخش دعای کمیل را برای اولین بار در خرم‌آباد ترویج داد. چند جلسه آغازین را در منزل خود برگزار کرد و پس از مدتی به خاطر هجوم مردم مجبور به انتقال مراسم به مسجد جواد ائمه شد.

    https://shohada.org/assets/styles/3_4/public/media-images/1583200326.jpg?itok=IVP7omv3

    شهید بهرام هژبر؛ هنرمند با اخلاق

    هنرمند گمنام و سردار سرافراز اسلام شهید بهرام هزبر بخاطر تقرب به حق مدت‌ها خادم مسجد جواد الائمه بود و با حضور خود در آنجا پایگاه مذهبی سیاسی و فرهنگی ایجاد نموده بود.

    از این شهید عزیز نواری به یادگار مانده است. این اذان که بسیار زیبا خواند شده است مدت‌ها از بلندگوی مسجد جواد الائمه پخش میشد.

    هنرمند اخلاق شهید بهرام هژبر این پرچمدار فرهنگ اسلام در سحرگاه ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در حالیکه پرچم فتح خرمشهر را در دست داشت و سه خاکریز را به همراهی یاران سر افرازش پشت سر گذاشته بود در راه اهداف مقدس الهی با اصابت تیر مستقیم دشمن به ناحیه چشمش به دیدار یار شتافت.

    شهید بهرام هژبر به تنهایی کار یک گروه تبلیغاتی و فرهنگی را انجام می‌داد و یکی از اتاق‌های منزلشان را خالی کرده بود و در آنجا به فعالیت‌های فرهنگی-تبلیغی می‌پرداخت.

    منبع : راه دانا

  3. شهید بهرام هژبر
    نام پدر: غفار
    محل تولد: خرم آباد
    تاریخ تولد:۱۳۳۴/۰۲/۱۰
    شغل: کارمند
    تحصیلات:کاردانی
    تاریخ شهادت:۱۳۶۱/۰۲/۲۰
    محل شهادت: خرمشهر
    صفحه شهید در سامانه ملی شهدا
    زندگی‌نامه هنرمند بااخلاق؛ شهید بهرام هژبر

    شهید بهرام هژبر در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۴در شهر خرم‌آباد دیده به جهان گشود. کودکی بیش نبود که به مسجد می‌رفت و در انجام تکالیف شرعی خود بسیار ساعی بود.

    شهید، مطالعه را از سنین بسیار پایین شروع کرد و روح بلند و آسمانی‌اش را با مطالعه و سیر در احوال ائمه خصوصاً سالار و سردار شهیدان حسین ابن علی(ع) سیراب می‌کرد.

    با حضور در مسجد جواد الائمه و با آشنایی با شهید محراب آیت‌الله مدنی تحت تعالیم انسان‌ساز اسلامی ایشان رشد نمود و پایه‌های عقیدتی وی بسیار تنومند گردید.

    شهید در کلاس نهم به بعد برای ادامه تحصیل متوسطه‌اش به تهران مهاجرت نمود و در آنجا هم ضمن تحصیل فعالیت‌های مذهبی و سیاسی خود را قطع نکرده و در مسجد حضرت امیر(ع) خیابان اسکندری فعالیت‌هایش را ادامه داد و در این بین دو بار توسط ساواک دستگیر شد. یک بار در سال ۵۲ و بار دیگر در سال ۵۴ که پس از مدتی آزاد شد.

    بهرام، نقاشی می‌کشید، خط می‌نوشت و از صدای بسیار خوشی برخوردار بود.

    در همان دوران کودکی قلبی دقیق داشت و بسیار مهربان بود و از کمک به مردم فقیر مضایقه نمی‌کرد حتی بارها چه در زمان کودکی و چه در زمان بزرگتر شدن لباس‌های تن خود را در خیابان به حاجت‌مندان هدیه می‌کرد.

    وی علی‌رغم اینکه می‌توانست از امکانات رفاهی مناسبی برخورد باشد همواره شب‌ها روی زمین می‌خوابید و لباس ساده می‌پوشید بعد از شهادت بهرام، خانواده‌ای مستمند در خانه ایشان حضور پیدا می‌کردند و به خاطر از دست دادن بهرام گریه و زاری می‌نمودند اظهار می‌داشتند که بهرام آنها را سرکشی می‌کرد و مایحتاج زندگی ایشان را فراهم آورده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیام برای مدیر سایت
لطفا برای ارسال کلیک فرمایید